De kois van Zander blijven top

    15 juni 2022

    MEERBEKE/MERELBEKE – Zander Raes behaalde op de Belgische koishow terug 5 mooie plaatsen met zijn Japanse koi.

    De wedstrijden in Merelbeke vonden al een tijdje geleden plaats, maar het blijft leuk om de resultaten van Zander en zijn koi verder op te volgen.

    Wedstrijd

    Vooraleer hij deelneemt, selecteer Zander zorgvuldig de vissen, waarmee hij naar de wedstrijden vertrekt.

    Voor de Belgische koishow van 7 en 8 mei ging het er niet anders aan toe: op vrijdag, transport, watergewenning en vrijlaten van de vissen in het toegewezen bassin. Daarna is het wachten op het benching team, dat de vissen meet om ze in hun juiste maat en klasse in te schrijven.

    De dag nadien voor dag en dauw aanwezig in de gemeentehallen van Merelbeke. Dan komt de jury langs en is het met spanning afwachten of ze een sticker op jouw foto kleven.

    Zander verzamelde die dag uiteindelijk 5 stickers met zijn koi:

    • 1ste doitsu B size 2,
    • 1ste kawari mujimono size 3,
    • 2de kawari mujimono size 2,
    • 3de showa size 5,
    • 3de kohaku size 3.

    Overbodig te zeggen, dat Zander en zijn begeleiders trots waren met deze mooie resultaten. Alle koi zijn geïmporteerd uit Japan en verkreeg hij via Zsozan in Meerbeke. Op naar de wedstrijden in 2023.

    Info: Belgian koishowZsozan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons