Bestel een ontbijtpakket en steun ‘Boven de wolken’

    22 november 2018

     MEERBEKE – Sarah en Ine werken in het kinderdagverblijf Schanulleke. Samen met Elke verkopen zij tijdens de ‘Warmste Week’ ontbijtpakketten ten voordele van de vzw Boven De Wolken.

    Sarah, Ine en Elke verkopen tijdens de warmste week van STUBRU ontbijtpakketten. Zij doen dat in samenwerking met kinderdagverblijf Schanulleke uit Meerbeke, waar Sarah en Ine werken.

    “Wij hebben daar elke dag het geluk om al die fantastische kleine wondertjes te helpen groeien. Elke is trotse mama van zo’n klein wondertje dat naar het Schanulleke gaat. Jammer genoeg is de natuur soms genadeloos en zijn er ouders die hun baby’tje moeten afgeven alvorens dit het levenslicht heeft kunnen zien. Om die sterrenouders een hart onder de riem te steken organiseren we samen ‘Doe een warme zet, koop een ontbijtpakket’.”

    Zij bieden een ontbijtpakket aan voor volwassenen (€10) en voor kinderen (€5) met daarin onder andere een chocoladekoek, pistolet en sandwich, confituur/choco/kaas, fruitsap, koffie, thee. “Hiervoor hebben we door middel van sponsoring hulp gekregen van verschillende lokale handelaars, die ons hielpen om een lekker en kwaliteitsvol ontbijtpakket samen te stellen.”

    De actie zal plaats vinden op zondag 9 december 2018 in zaal De Linde in Meerbeke. Je kan daar tussen 7.30 uur en 11.30 uur jouw bestelde pakketten oppikken. Je kan deze ook thuis laten leveren, binnen een straal van 7 km en mits een verzendkost van €3.

    Bestellen kan tot 28 november via http://bit.ly/warmezet.

    Een vrije gift is ook welkom op het rekeningnummer BE62 1030 5772 4061 met als mededeling ‘WARME GIFT’.

    Info: warmezet@gmail.comBoven de wolken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons