Belgisch-Rwandees koppel steelt de show tijdens burgerlijk huwelijk

    25 augustus 2024

    NINOVE – Een bijzondere huwelijksceremonie vond zaterdag 24 augustus plaats in en rond het Oud Stadhuis, waar Ninovieter Jurgen De Backer in het huwelijk trad met Jeanne Musabyiamane.

    Op een zonovergoten Oudstrijdersplein ontvouwde zich een kleurrijk en muzikaal spektakel. Bruidegom Jurgen De Backer verscheen, samen met enkele andere mannen, in een lang wit gewaad. Zijn aanstaande bruid, Jeanne, schitterde in een prachtig warm-lichtrozige jurk. Ook de getuigen waren gehuld in traditionele Rwandese kleding.

    Burgemeester Tania De Jonge leidde de ceremonie. Na het officiële gedeelte was er ruimte voor tamboerijnen en ritmische dans. Voorbijgangers keken nieuwsgierig toe en haalden hun smartphones tevoorschijn om foto’s te maken van dit mooie spektakel.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons