Aupeltèrn zal weer boezjeren

    20 augustus 2024

    APPELTERRE-EICHEM – De vierde crea- en ambachtelijke markt ‘Aupeltèrn Boezjeert’ heeft zaterdag 31 augustus plaats.

    Deze activiteit is ontstaan na de coronaperiode, toen de lokale verenigingen van Appelterre-Eichem beslisten om terug extra leven te brengen in het dorp. Elk jaar zorgen de organiserende verenigingen voor meer randanimatie, waardoor het event is uitgegroeid tot een groot dorpsfeest.

    Markt

    De basisformule van een crea- en ambachtelijke markt blijft behouden: creatievelingen en hobbyisten krijgen de mogelijkheid om hun creaties en werkjes aan een ruimer publiek te tonen.

    Naast een 50-tal standhouders is dit jaar nog meer kinder- en straatanimatie voorzien, treden meer groepen op en staat in de parochiekerk terug de unieke tentoonstelling over de geschiedenis van Appelterre opgesteld. Deze expo is ook zondagvoormiddag 1 september nog te bezichtigen. Het koor Idinga uit Idegem luistert dan deze tentoonstelling op.

    Kuierend tussen de kraampjes, kan je genieten van een sfeervol dorpsfeest.

    Info: Aupeltèrn Boezjeert.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons