Albert Heijn en Heemkring Okegem presenteren stickerboek ‘Ninove, vroeger en nu’

    29 september 2024

    NINOVE – De supermarkt Albert Heijn (AH) aan de Ring-West stelde zaterdag 28 september een nieuwe spaaractie voor. In samenwerking met de Okegemse heemkundige kring is een uniek stickerfotoboek samengesteld over Ninove en de deelgemeenten.

    Supermarktmanager Andy Van Londerseele is fier met het resultaat. “Het boek neemt je op een unieke manier mee door de rijke geschiedenis van Ninove”.

    Het stickerconcept betrekt bovendien het hele gezin bij de spaaractie.

    Heemkring Okegem

    Voor dit project begon de samenwerking met de Heemkring acht maand geleden. Naarstig opzoek- en plakwerk en veel geduld zorgden voor een prachtig resultaat.

    “Wij beschikken over een grote databank aan foto’s en heel wat geschiedkundige feiten en documenten over Ninove en Okegem”, zegt Patrick Praet van de Okegemse Heemkring.

    Het stickerboek ligt ter beschikking bij de AH supermarkt. Vanaf maandag 30 september kan je gedurende 6 weken sparen om het boek vol te krijgen.

    JTR

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons