Wagen knalt tegen paal op kruispunt Brusselsesteenweg/Brusselstraat

    05 oktober 2024

    Nul NINOVE – Een Peugeot 3008 belandde in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober tegen een paal op de verhoogde berm aan het kruispunt. Niemand raakte gewond.

    De Peugeot kwam rond 2 uur vanaf de Brusselsesteenweg/N8 aangereden en wou aan het kruispunt rechtsaf naar de Brusselstraat. Op dat gedeelte van de N8 is de snelheid beperkt tot 50 km/uur en vanaf de Brusselstraat begint de zone 30.

    Blijkbaar verloor de chauffeur de controle over de wagen, die over de verhoogde berm doorreed en tegen de verkeerssignalisatie en een paal aanbotste. De materiële schade is groot, maar de twee inzittenden bleven ongedeerd.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost ruimde de brokstukken op. De lokale politie van Ninove kwam ter plaatse om de omstandigheden van dit ongeval in kaart te brengen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons