Verhoogde waakzaamheid in kader van Goliath-actie

    27 april 2019

    NINOVE – In de politiezone Ninove zal er zaterdagavond 27/4 een verhoogde politieaanwezigheid zijn. Deze vormt een onderdeel van een geplande Goliath-actie en heeft niets vandoen met een of andere dreiging.

    Indien je deze avond verdachte handelingen of verdachte personen opmerkt, is het van zeer groot belang om deze informatie onmiddellijk door te spelen aan de politiezone via het oproepnummer 054-313232 of via het noodnummer 101.

    In het geval je zaken opmerkt, wil dan zo concreet mogelijke informatie verzamelen (nummerplaat voertuig, exacte locatie, persoonsbeschrijving enz.), zonder hierdoor jezelf of andere personen in gevaar te brengen.

    Deze verhoogde waakzaamheid vormt een onderdeel van een Goliath-actie, waarbij de politie over het hele Oost-Vlaamse grondgebied gecoördineerd optreedt. De actie was al een tijd geleden gepland.

    Het heeft niets te maken met een terreurdreiging en er is dus geen enkele reden tot paniek.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons