Sluikstort langs Denderkaai

    02 juli 2024

    NINOVE – Een of andere flurk heeft in de nacht van 1 op 2 juli 14 zakken afval gedumpt aan het begin van de Denderkaai.

    Zoals meestal het geval is, heeft niemand iets opgemerkt. De zakken zijn ’s nachts afgelegd aan de kleine parking in het begin van de Denderkaai.

    Identiteit

    Inmiddels is de lokale politie van Ninove ter plaatse geweest om de eerste vaststellingen te doen. In die hoek hangen geen bewakingscamera’s, maar even daarvoor en verderop de Denderkaai en het Dr. Hemerijckxplein zijn er wel. Een analyse van de beelden kan eventueel een spoor naar de dader(s) aangeven.

    De medewerkers van Ninove Nette Stad hebben de zakken geruimd en meegenomen voor onderzoek door de mensen van de dienst Integrale Veiligheid. Zij zoeken in de inhoud van de zakken naar identiteitsgegevens.

    Bij een kleinschalig sluikstort zoals dit, kan de sanctionerende ambtenaar een boete tot € 350 opleggen, eventueel verhoogd met de kosten voor de opruiming.

    Info: meldpunt milieuklachten-sluikstorten.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons