Slachtoffers kunnen stormschade melden

    22 maart 2019

    NINOVE – Inwoners van Ninove, die in het weekend van 9 en 10 maart stormschade opliepen die niet gedekt is door de brandverzekering, melden dit best voor 1 april 2019 bij de stad. Als er in Vlaanderen voldoende meldingen zijn, kan de stormwind erkend worden als natuurramp en krijgen ze mogelijk een vergoeding van het Rampenfonds.

    Als je stormschade hebt, neem je eerst contact op met je verzekeraar om na te gaan of de brandverzekering de schade dekt. Is dat niet het geval, dan vraag je hem om een attest, waarin hij dit verklaart.Daarna maak je een gedetailleerde beschrijving van de schade en probeer je de kosten van de schade in te schatten.

    Dit overzicht en de raming bezorg je aan de dienst integrale veiligheid van de stad.

    Info: de volledige procedure vind je op www.ninove.be/stormschade – Dienst integrale veiligheid – 054-31 33 61 – integrale.veiligheid@ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons