Politie arresteerde pleger zinloos geweld op 11-jarige jongen

    12 september 2022

    NINOVE – De lokale politie kon met hulp van het Real Time Intelligence Team (RTI) een man vatten, die een kind met een fles op het hoofd had geslagen.

    Een moeder wandelde vrijdag 09 september met haar 3 kinderen in het centrum van Ninove naar school. Zonder enige aanleiding keerde een onbekende man zich naar één van de kinderen. Hij sloeg de 11-jarige jongen met een fles op het hoofd en vluchtte nadien weg.

    RTI

    De feiten gebeurden op een plaats, waar stadscamera’s aanwezig zijn. Onmiddellijk gingen de beschikbare ploegen op zoek naar de dader.

    Dankzij het Real Time Intelligence Team (RTI) konden zij de vluchtrichting van de verdachte bepalen. Een ploeg van de verkeersdienst kon hem vatten in de onmiddellijke omgeving van het station van Ninove.

    Het gaat om een 35-jarige man uit Sint-Jans-Molenbeek. Op verzoek van het parket Oost-Vlaanderen is hij diezelfde vrijdag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Deze heeft hem onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

    De 11-jarige jongen was intussen overgebracht naar het ziekenhuis met een snijwonde aan het hoofd. Hij mocht inmiddels het ziekenhuis verlaten. Hij en zijn gezin zijn zwaar onder de indruk van deze gewelddaad.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons