Ninove 29 Mar 2020 - 03u51
Clear Sky
12.57°C

Vandaag Witte Donderdag in het centrum

29 maart 2018
Vandaag Witte Donderdag in het centrum

# Ninove  - Vandaag donderdag 29 maart vinden er vanaf 16 uur in het centrum verschillende evenementen plaats naar aanleiding van Witte Donderdag. Er zijn BMX-demontraties, verrassende straatacts, sfeervolle muziek, een kleurrijk dorp van de paashaas en gratis frietjes bij de deelnemende handelaars. Ook ADNO is van de partij met 13 autodealers en zorgen voor een grote autoshow in de winkelstraten.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons