Ninove 09 Apr 2020 - 20u44
Clear Sky
21.86°C

Mobiele technische controle op zwaar vervoer

28 maart 2018
Mobiele technische controle op zwaar vervoer

# Ninove  -Woensdag vond een grootschalige controle plaats van vrachtwagens aan de terreinnen van de weeginstallatie op de Tabakslaan in Appelterre. De mobiele technische controleinstallatie die er werd opgesteld controleert de staat van de vrachtwagens oa per as, remmen, banden en dergelijke. Het is de wegeninspectie van de Vlaamse Gemeenschap die samen met de politie instond voor de controles. Verschillende vrachtwagens werden van de weg gehaald en onderworpen aan een controle.     Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons