Ninove 06 Apr 2020 - 23u48
Clear Sky
17.74°C

Opgelet: Eastern BBQ contest op andere locatie

28 maart 2018
Opgelet: Eastern BBQ contest op andere locatie

Door de overvloedige regenval van de afgelopen dagen kan het Eastern BBQ contest niet doorgaan in het park. Het terrein ligt er te drassig bij en zou voor onveilige situaties zorgen.

De organisatie en het stadsbestuur moesten op zoek naar een oplossing. De hele organisatie zal nu plaatsvinden op de parking van de OCMW-site. Vanaf donderdag a.s. zal de site autovrij worden gemaakt.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons