Ninove 09 Apr 2020 - 19u09
Clear Sky
21.86°C

Wegenwerken centrum zijn van start gegaan

26 maart 2018
Wegenwerken centrum zijn van start gegaan

# Ninove  - Vandaag zijn de grootschalige wegenwerken van project Dreefstraat van start gegaan. Het kruispunt in de omgeving van de Twijnster is afgesloten voor alle doorgaand verkeer, voetgangers hebben wel steeds doorgang. Het centrum bereiken of verlaten is mogelijk via Burchtdam, Centrumlaan, Preulegem, kruispunt Refesco  en Weggevoerdestraat, naagelang de plaats waar men zich bevind. Als de weersomstandigheden meezitten is fase 1 eind mei afgelopen en kan het kruispunt opengesteld worden voor alle verkeer.    Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons