Ninove 03 Apr 2020 - 11u12
Few Clouds
6.28°C

1.267 euro voor Foundation Jana De Koker

07 juni 2017
1.267 euro voor Foundation Jana De Koker

Zondag gingen 57 stappers van Ninove naar Halle ten voordele van Foundation Jana De Koker. Voor hun inschrijvingsgeld kregen ze een ontbijt, drie stoppen onderweg met drank en eten aangeboden en ook bij aankomst in Halle een cava of biertje. "Dankzij de vele sponsors en stappers werd het mooie bedrag van 1.267 euro ingezameld ten voordele van onze Foundation", vertelt Cindy De Mul. "Bedankt!"

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons