Ninove 02 Apr 2020 - 09u19
Clear Sky
0.6°C

Personenwagen en vrachtwagen botsen tussen Denderwindeke en Vollezele 3 mensen raakten gewond.

21 maart 2018
Personenwagen en vrachtwagen botsen tussen Denderwindeke en Vollezele 3 mensen raakten gewond.

#Vollezelle - Bij een zwaar verkeersongeval langs de Edingsesteenweg in Vollezele raakte woensdagochtend omstreeks 8.45 drie personen ernstig gewond. De vrachtwagen van een firma uit Ninove en de personenauto kwamen met elkaar in botsing op het rechte stuk steenweg

De wagen werd in de gracht naast de rijbaan gekatapulteerd. Heel wat hulpdiensten snelden ter plaatse.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons