Ninove 03 Apr 2020 - 05u03
Broken Clouds
10.09°C

Sint-Aloysiuscollege Ninove serveerde opnieuw een gezond ontbijt

19 maart 2018
Sint-Aloysiuscollege Ninove serveerde opnieuw een gezond ontbijt
#Ninove - 'Op zondag 18 maart organiseerde de Ouderraad van de basisschool van het Sint-Aloysiuscollege in Ninove opnieuw haar gezond ontbijt, een tweejaarlijks evenement dat tot stand komt met de steun van de VCOV (Vlaamse Confederatievan Ouders en Ouderverenigingen).

Na een  gezond en evenwichtig  ontbijt werden ouders en kinderen uitgenodigdvoor een bewegingsactiviteit.

Het ontbijt was alweer een succes, met 282 deelnemers en een ruim assortiment aan verse producten die door lokale handelaars gratis werden aangeboden. De overschot van het ontbijt wordt aan verschillende goede doelen geschonken en de opbrengst van het ontbijt gaat integraal naar de school.’

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons