Ninove 06 Apr 2020 - 02u39
Clear Sky
17.02°C

Ninoofse Ex-Hangjongeren eren Belgische hits en vergeten parels in de Plomblom

17 maart 2018
#Ninove - Na het overweldigende succes van Moeders Mooisten, waar de vaders van deze muzikanten nog mee te bewonderen waren, brachten afgelopen vrijdag Bram Van Den Berghe, Lennert Cobbaert, Thijs De Clus en  Tim Toegaert speciaal voor de Plomblom een nieuw muzikaal programma, getiteld Vive La Belgique.
Ze noemen zichzelf deze keer de Ninoofse Ex-Hangjongeren en werden die avond dus niet vergezeld door de papa's maar wel door Jan De Rauw, Saartje Schoup en Marie Woods. Ze werden begeleid door een straffe liveband vol muzikanten die hun sporen reeds verdienden in de Belgische top van de muziekscene.
Het werd een avond vol sterke nummers voor jong en oud, met de grootste Belgische nummer 1 hits en de soms vergeten parels die toendertijd tot ver in het buitenland gesmaakt werden.
En uiteraard was Ninofmedia van de partij!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons