Ninove 06 Apr 2020 - 13u44
Clear Sky
17.74°C

Auto aangereden bij het verlaten van parking

17 maart 2018

#Ninove - Op de Edingsesteenweg in Meerbeke kwam het zaterdagochtend tot een aanrijding toen een auto de privé-parking van de slagerij Rockele verliet  de bestuurder  had  niet opgemerkt dat er een andere voertuig kwam aangereden uit de richting van Denderwindeke . Deze kon de wagen die de parking verliet niet meer ontwijken en reed hem in de flank. Het ongeval zorgde voor nodige verkeershinder.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons