Ninove 05 Apr 2020 - 03u14
Few Clouds
14.95°C

Eerste spadesteek project “Berkenhof”

13 maart 2018

#Ninove - De Sociale Huisvestingsmaatschappij Ninove-Welzijn heeft de eerste spadesteek gegeven voor hun project in de wijk “Berkenhof”. Voorzitter Stijn Vermassen werd hierbij geflankeerd door de schepen van wonen Katie Coppens.

“Onze 26 bungalows werden gesloopt en er komen 37 appartementen in de plaats. Hiervan zijn 11 appartementen volledig aangepast voor mensen met een beperking of ouderen. Het gaat om een totale investering van 4.658.609 euro zonder BTW. De architect Filip De Mulder en de aannemer Wyckaert zullen -behoudens overmacht- alles dienen te realiseren binnen een termijn van 580 kalenderdagen” zegt directeur Leentje Cornelis.

Er wordt ook nieuwe wegenis aangelegd die nadien wordt overgedragen aan het openbaar domein.  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons