Ninove 07 Apr 2020 - 20u02
Few Clouds
20.67°C

Wijzigingen afvalophaling vanaf april!

13 maart 2018
Wijzigingen afvalophaling vanaf april!

#Ninove  - Momenteel is de bedeling van de nieuwe afvalkalender van Ilva aan de gang, deze wordt door de postdiensten bedeeld in iedere brievenbus in het werkgebeid van de afvalintercommunale, mis hem dus niet. De regeling in de kalender start vanaf 2 april 2018 en loopt tot 31 maart 2019. Opgelet, vanaf begin april zal in vele straten de inzameling van de verschillende afvalfracties wijzigen van ophaaldag.

In de kalender is ook alle info terug te vinden over de recyclageparken, de manier waarop afval moet aangeboden worden bij de huis aan huis inzameling en andere tips en informatie. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons