Ninove 04 Apr 2020 - 06u34
Scattered Clouds
6.81°C

Brand in afvalwagen van Ilva

13 maart 2018
Brand in afvalwagen van Ilva

Dinsdagnamiddag brak er brand uit aan een vuilniswagen van Ilva in de Eichemstraat in Appelterre. De brandweer van Ninove was snel ter plaatse en begon de bluswerken terwijl al het papier uit de vuilniswagen verwijderd werd. Er was tijdelijk geen verkeer mogelijk.De oorzaak van de brand is niet gekend. De vuilniswagen leed geen schade.

Foto’s Hilde B

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons