Ninove 10 Apr 2020 - 10u16
Clear Sky
8.89°C

Aanleg nieuwe voetpaden in Hazeleerstraat

13 maart 2018
Aanleg nieuwe voetpaden in Hazeleerstraat

Momenteel is een aannemer in opdracht van de stad Ninove bezig met de aanleg van een voetpad in de Hazeleerstraat tussen de spoorovergang en de Aalstersesteenweg. Door het nieuwe voetpad zal het een stuk veiliger worden voor de bewoners van de straat en voor de voetballers en supporters van FC Panters omdat ze nu niet langer op de rijweg moeten lopen. Voor deze aanleg werden alle bomen gerooid in de straat, ook omdat er klachten kwamen van de bewoners omdat de bomen veel bladeren achterlieten in de herfst en het zonlicht wegnam rond de woningen.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons