Ninove 26 May 2020 - 18u17
Overcast Clouds
23.84°C

Kevertreffen opnieuw succesvol

11 maart 2018
Kevertreffen opnieuw succesvol

#Ninove  - Het kevertreffen ter gelegenheid van de jaarlijkse opendeurdagen Primavera bij de lokale handelaars werd opnieuw een succes. Door de slechte weersomstandigheden deze voormiddag waren er wel minder wagentjes afgezakt naar het centrum maar er was nog steeds een zeer uitgebreide collectie wagens aanwezig. Doordat het vanaf de middag zonnig werd zakten een massa toeschouwers deze namiddag af naar het centrum om de vele kevers, VW-busjes en dergelijke te bekijken of vanaop een terrasje te genieten. Organisatot Frederic Peeters van Freddy Files was dan ook een tevreden man.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Bekijk hier de extra foto's:

https://www.facebook.com/Ninofmedia/photos/pcb.1919405308182925/1919404311516358/?type=3&theater

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons