Ninove 10 Apr 2020 - 06u10
Clear Sky
8.89°C

Veel rookontwikkeling door brand in bedrijfspand Preflex

10 maart 2018

#Ninove - In het bedrijf Preflex aan de Elisabethlaan in Ninove waar ze voorbedrade buizen voor elektrische installaties maken is zaterdagochtend omstreeks 5 uur een brand geweest.

De brand is waarschijnlijk ontstaan door een ontplofte electriciteitskast die meteen zorgde voor de nodige rookontwikkeling. Op het moment van het gebeuren waren er enkele personeelsleden aanwezig maar niemand raakte gewond

Het is nog niet duidelijk hoe groot de rookschade is. "Het was wel even schrikken vanochtend. Gelukkig was iedereen van de hulpdiensten er snel bij.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons