Ninove 06 Apr 2020 - 23u52
Clear Sky
17.74°C

Stad sluit overeenkomst met Be-Alert.

06 juni 2017
Stad sluit overeenkomst met Be-Alert.

Stad sluit overeenkomst met Be-Alert.

#Ninove - De stad Ninove wil zijn burgers bij een noodgeval of een ramp van grote omvang zo snel, duidelijk en efficiënt mogelijk kunnen verwittigen. De stad ging dan ook een overeenkomst aan met het Crisiscentrum van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken met betrekking tot een nieuw alarmeringsplatform, BE-Alert.

Schrijf je in via www.be-alert.be!

BE-Alert is een alarmeringstool die burgers die rechtstreeks betrokken zijn bij een noodsituatie snel en duidelijk kan verwittigen door het sturen van een bericht:

- een spraakbericht op je vaste of mobiele

telefoon

- een sms op je mobiele telefoon

- een tekstboodschap via e-mail

- een tekstboodschap via fax

Om een alarmboodschap te kunnen ontvangen, moet je je vooraf geregistreerd hebben

op www.be-alert.be. Alleen dan kan je een verwittiging krijgen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons