Ninove 24 Oct 2019 - 04u04
Overcast Clouds
13.09°C
  • Politie Ninove niet bereikbaar op 23 & 24 oktober

Straks sneeuw en regen “Vermijd de wegen” blijf thuis

02 maart 2018
Straks sneeuw en regen “Vermijd de wegen” blijf thuis

#Ninove - Volgens de meest recente weergegevens zou dat lokaal kunnen aandikken tot 2 cm in de provincies West- en Oost-Vlaanderen. Ook elders gaat het later vandaag licht tot matig sneeuwen.De strooidiensten blijven paraat staan om opnieuw te strooien en eventueel sneeuw te ruimen waar nodig. Toch raden het Agentschap Wegen en Verkeer en het Vlaams Verkeerscentrum aan om niet de weg op te gaan.“De storingen zijn heviger dan verwacht”, klinkt het bij weerman Frank Dubocage.

Op verschillende plaatsen is het al erg glad door ijzel. Vooral in West-Vlaanderen zijn al veel ongevallen gebeurd door gladheid. Pas je rijstijl dus aan!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons