Ninove 01 Apr 2020 - 14u17
Clear Sky
7.73°C

Opgelet oplichters actief in onze regio.

26 februari 2018
Opgelet oplichters actief in onze regio.

Opgelet! In de regio Ninove, Zottegem, en Erpe-Mere gaan er huis-aan-huisverkopers rond die steunkaarten verkopen in naam van het Kinderkankerfonds i.s.m. het ASZ. Dit is onjuist, er is geen samenwerking met het ASZ hiervoor. Indien u dergelijke artikelen aangeboden krijgt kan u best eens informeren of dit een erkende actie van Kinderkankerfonds vzw is. Dit is eenvoudig na te gaan door te kijken of het beschermde logo op de artikelen staat of door te bellen naar het secretariaat (09/332.24.33). De vzw Kinderkankerfonds, die grotendeels afhankelijk is van giften en acties, betreurt ten zeerste dat sommige personen misbruik maken van haar naam om gelden in te zamelen. Gelieve verdachte situaties meteen te melden aan de politie. #opgelet #oplichting #ASZ #Ninove

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons