Ninove 28 Mar 2020 - 20u24
Clear Sky
12.57°C

Sfeerbeelden Omloop Het Nieuwsblad te Ninove

24 februari 2018
Sfeerbeelden Omloop Het Nieuwsblad te Ninove

Zaterdag 24 februari 2018 gaat in Meerbeke de geschiedenisboeken in als de wederopstanding van het wielrennen in de stad Ninove. Met deze grote openingsklassieker staat Meerbeke opnieuw hoog op de wielerkaart en kan het publiek opnieuw genieten van een hoogstaand wielerevenement. Bekijk de sfeerbeelden en geniet mee.   Foto's Giovanni Neckebroeck

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons