Ninove 28 Mar 2020 - 21u12
Clear Sky
12.57°C

Stadscentrum in recordtijd opgeruimd na carnavalsfeesten

21 februari 2018
Stadscentrum in recordtijd opgeruimd na carnavalsfeesten

De stadsdiensten begonnen woensdagmorgen om 06.30 uur met de opruimactie van het centrum na de carnavalsfeesten van de afgelopen dagen, en deze klus is in een recordtempo geklaard. Tegen 13.30 uur woensdagmiddag werd het volledige centrum opengesteld voor het verkeer en was alle afval uit de straten verdwenen. Morgen zullen nog enkele straten geveegd worden rond de stadskern waarmee alle sporen van carnaval 2018 zijn uitgeveegd. Mede door de vele duizenden bezoekers was de hoeveelheid afval iets groter dan vorig jaar. Op zondag werd het aantal toeschouwers op 25.000 geschat en ook op maandag werden duizenden feestvierders geteld in het centrum waarvan er nog enkele honderden ook dindag aanwezig waren.   Foto' Giovanni Neckebroeck

 

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons