Ninove 08 Apr 2020 - 01u45
Few Clouds
20.67°C

Leen & Chris zijn het Valentijnskoppel 2018 van het Ninia Shopping Center

11 februari 2018

#Ninove - Het Ninia Shopping Center organiseert afgelopen zaterdag 10 februari een wedstrijd voor Ninoofse koppels naar aanleiding van Valentijn.

De spelnamiddag bestond uit verschillende rondes met proeven Het koppel dat elkaar het beste kent en de doeproeven samen het beste uitvoerde waren Leen en Chris en mogen zich het Vanaf nu het valtijnskoppel 2018 van het  Ninia Shopping Center noemen.

Bekijk hier onze fotoreeks:

https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1862116683911788

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons