Ninove 01 Apr 2020 - 18u16
Clear Sky
7.73°C

Woning beschoten op de Edingsesteenweg in Denderwindeke

09 februari 2018

#Denderwindeke - Het parket kan nog weinig informatie vrijgeven. "Volgens de eerste vaststellingen gaat het inderdaad om een schietincident dat mogelijk kadert in een bedreigingszaak. Er zijn intussen arrestaties verricht, over de concrete omstandigheden wordt in het belang van het onderzoek nog niet gecommuniceerd", aldus het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons