Ninove 02 Apr 2020 - 10u01
Clear Sky
0.6°C

Reeds 52 jaar ononderbroken steunt Denderwindeke de Damiaanaktie

07 februari 2018
Reeds 52 jaar ononderbroken steunt Denderwindeke de Damiaanaktie

#Denderwindeke - Coördinator van de  Damiaanaktie  Antoine Callebaut dankt de mensen die hun deuren, maar vooral “hun hart en portemonnaie” geopend hebben  ( toch goed voor meer dan 96.000 Belgische frankskes” ) voor de vrijwillige medewerkers tijdens hun rondgang in de gemeente, ofwel stiften aankochten van de leerlingen van de vormselcatechese, aan de handelszaken in het centrum van “Winnik”, ofwel in de avondmis.

BIJZONDERE DANK aan de vrijwillige medewerkers, de catechisten en hun leerlingen catechese , alsook de misdienaars.

Wie niet de kans had, doch nog wil steunen, kan een overschrijving doen op één beide rekeningen van de damiaanaktie; BE05 0000 0000 7575 ofwel BE42 0011 1499 1354.

“ Goesting” om volgend jaar ook eens 2 à 3 uurtjes mee te werken stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons