Ninove 25 May 2020 - 12u14
Scattered Clouds
16.51°C

Dikkentruiendag in milieubewuste IKORN Sint-Jorisschool

06 februari 2018
Dikkentruiendag in milieubewuste IKORN Sint-Jorisschool

 #Ninove - De IKORN Sint-Jorisschool voor buitengewoon onderwijs nam vandaag dinsdag 6 februari 2018 deel aan de Dikkentruiendag. De jaarlijkse Dikketruiendag in februari richt zich op het onderwijs (scholen, hogescholen en universiteiten), bedrijven, organisaties en gemeenten. Dit jaar was de breiclub van KVLV Ninove en Moock Karina bereid om voor elke leerling en leerkracht van deze milieubewuste school een sjaal te breien in totaal 114 stuks.

Als u een dikke trui of thermische onderkleding draagt, kunt u de thermostaat lager zetten. Eén graad minder betekent gemiddeld 7% minder stookkosten en broeikasgassen. Ook door lichten te doven bij het verlaten van een ruimte, toestellen uit te schakelen na gebruik, de verwarming correct af te stellen, ... kunt u energie besparen en de CO2-uitstoot verminderen.MOS Duurzame scholen straffe scholen’ helpt scholen uit het basis- en secundair onderwijs het hele jaar door om energie te besparen.(NMA)

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons