Ninove 10 Apr 2020 - 18u54
Clear Sky
8.89°C

Quiztoernooi Ninove op weg naar spannende eindstrijd

05 februari 2018
Quiztoernooi Ninove op weg naar spannende eindstrijd

 #Ninove - Met het kleinste verschil tussen de nummers één en twee ging het quiztoernooi zijn derde avond in. Maar GRIZZLY’S kwam al meteen sterk voor de dag en sprong na de eerste reeks over POL ZOETGEWEETNEMMEN. Opvallend in de eerste reeks was de sterke prestatie van DE KALMOES dat deze reeks, samen met GRIZZLY’S, met 27 punten wist te winnen. De leiders bleven nek aan nek maar het was uiteindelijk GRIZZLY’S dat de avondoverwinning met 142 punten op zak mocht steken. Met 139 punten sprong ELEMENTAIRE YETI’S nog over POL ZOETGEWEETNEMMEN. ELEMENTAIIRE YETI’S heeft hiermee haar definitieve doorbraak gemaakt tot het kransje van de toppers. Er werden op de derde avond ook maar liefst 4 zaalsolo’s behaald, door EUREKA in de rubriek geschiedenis, IEGEM SIMPLE MINDS in varia 1, YES WE KAN in literatuur en door, jawel, de hekkensluiters van WE ZIJN NI JUST ZEKER? in de rubriek andere muziek. De derde plaats lijkt definitief binnen voor ELEMENTAIRE YETI’S met 408 punten. Met slechts 3 punten verschil tussen GRIZZLY’S met 424 punten en POL ZOETGEWEETNEMMEN met 421 punten blijft de strijd om de eindoverwinning volledig open. Afspraak voor de finale, vrijdag 9 februari om 20 uur in het GO! Atheneum Ninove.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons