Ninove 07 Apr 2020 - 19u04
Few Clouds
20.67°C

Nieuwe afsluiting voor basisschool Seringen / De Lettertuin

01 februari 2018
Nieuwe afsluiting voor basisschool Seringen / De Lettertuin

#Ninove - Momenteel is een aannemer in opdracht van de stad Ninove en het schoolbestuur van de Lettertuin gestart met het aanbrengen van een totaal nieuwe omheining rond de volledige site van de basisschool aan de Seringenstraat in wijk de Groeneweg. Nadat de school enkele malen ongewenst bezoek kreeg werd beslist om een deel van de sparren rondom de gebouwen te rooien om zo de zichtbaarheid vanop de straat te verbeteren en de sociale controle te verhogen, tegelijkertijd is er dan gestart met het plaatsen van een stevige omheining die de vorige oude afsluiting moet vervangen.  (GN)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons