Ninove 03 Apr 2020 - 03u40
Broken Clouds
10.09°C

Ninofmedia nu ook op je TV te bekijken

28 januari 2018
Ninofmedia nu ook op je TV te bekijken

#Ninove - Wil je graag het dagelijkse nieuws en de livestream die Ninofmedia gaat brengen van carnaval Ninove op 18/2 volgen op je TV vanuit je luie zetel ?

Het kan vanaf nu via Chromecast.

Chromecast is een dongle die wordt aangesloten op de HDMI-poort van een hd-televisie of beeldscherm. De stroom wordt geleverd door het apparaat aan te sluiten op een USB-poort. Het apparaat maakt verbinding met het internet via een wifi- of een ethernetadapter met het Google-account van de gebruiker. Het apparaat dient via internet ingesteld te worden.

Met de nieuwe Chromecast kan je gemakkelijk van online multimedia genieten op je tv: films, tv-programma’s, series, muziek en nog veel meer. De nieuwe Chromecast ondersteunt apps van o.a. Videoland, NPO, Spotify, Netflix en Youtube. Nooit meer samen rond kleine schermpjes en speakers, maar gewoon op de bank voor de tv. De Chromecast wordt automatisch bijgewerkt en heeft een steeds toenemend aantal apps. . De Chromecast ondersteunt inmiddels honderden apps. Via onderstaande link kom je alles te weten van dit practige toestel voor 39 euro.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons