Ninove 05 Apr 2020 - 20u10
Clear Sky
17.02°C

Bestelwagen mist bocht op de Muylemstraat in Outer

27 januari 2018

#Outer - Zaterdagochtend miste een bestelwagen zijn bocht op de Muylemstraat in Outer. Het voertuig belandde hierdoor in een gracht waar hij net voor een betonnen duiker tot stilstand kwam.

De bestelwagen is opgemerkte door een voorbijganger omstreeks 6 uur .Hoelang de chauffeur al in de gracht  stond in de donkere muylemstraat is niet geweten.

Het brandweerkorps en de politie van Ninove kwamen samen met de Mug ter plaatse
Het slachtoffer is met zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons