Ninove 01 Apr 2020 - 13u33
Clear Sky
7.73°C

Aanleg honden loop- en speelweide van start in Abdijstraat

26 januari 2018
Aanleg honden loop- en speelweide van start in Abdijstraat

# Ninove  - De stadsdiensten zijn van start gegaan met de aanleg van een loop- en speelweide voor honden in de Abdijstraat. Het terrein bevind zich naast de spoorweg op het grasveld waar ook de wipschutters zich bevinden en waar recent ook een mini-voetbalveldje werd aangelegd. Het terrein wordt afgebakend door een houten natuurlijke afsluiting waardoor de hondjes er vrij kunnen lopen. De opening is voorzien tegen einde maart.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons