Ninove 02 Apr 2020 - 00u08
Clear Sky
7.73°C

Handelswijk Rechteroever rijkt prijs eindejaarsactie uit

24 januari 2018
Handelswijk Rechteroever rijkt prijs eindejaarsactie uit

# Ninove  - De handelaars van VZW Rechteroever Ninove hebben in café Den Belleman de winnaar van de eindejaarsactie in de bloemetjes gezet. Op de trekking tijdens de kerstboomverbranding kwam Lydia De Spiegeleer als winnaar uit de bus waardoor ze naar huis mag met waardebonnen ter waarde van 230 Euro, te besteden bij de handelaars van Rechteroever Ninove. De winnares was zeer tevreden met de prijs en beloofde nog veel te shoppen bij de handelaars van den Burchtdam.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons