Ninove 28 Mar 2020 - 20u22
Clear Sky
12.57°C

Bestelwagen slipt en kantelt net over Denderbrug

21 januari 2018
Bestelwagen slipt en kantelt net over Denderbrug

#Ninove - Een  bestuurster heeft zondagochtend veel geluk gehad bij een ongeval op de Ring in Ninove net voorbij de denderbrug. De dame reed rond 6.45 uur met haar kleine bestelwagen richting Aalst toen ze net over de brug van de Dender aan het slippen ging op het gladde wegdek. De bestelwagen kwam  op zijn dak terecht tegen de bomen , wat mogelijk het leven van de bestuurster heeft gered.De brandweer van Ninove snelde ter plaatse, maar bij hun aankomst was het slachtoffer al zelf uit haar bestelwagen geklauterd. (Foto's PVN)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons