Ninove 09 Apr 2020 - 20u52
Clear Sky
21.86°C

Eerste kinderspellennamiddag in speelotheek

18 januari 2018
Eerste kinderspellennamiddag in speelotheek

#Ninove - In de speelotheek werd de  eerste spelletjesnamiddag gehouden. Voor de organisatie ervan stond de spellenclub Kierewiet uit Okegem in. Aan de kinderen werden eerst de spelregels  uitgelegd waarna men ze  bij het spel begeleidde tot het lukte om dit zelfstandig te spelen. Er was een ruime keuze uit spellen zoals: Qwirkle, Carcassonne, Camelup, Saboteur, Dixit en Kingdomino. Tevens werd er  de mogelijkheid geboden om deze spellen te lenen en er drie weken thuis mee verder te spelen.(JG)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons