Ninove 07 Apr 2020 - 07u22
Scattered Clouds
8.72°C

De Okkernoot vzw is op zoek naar vrijwilligers!

16 januari 2018
De Okkernoot vzw is op zoek naar vrijwilligers!

De Okkernoot is een vergunde en erkende zorgaanbieder voor personen met een autismespectrumstoornis of een andere (mentale) beperking. Zij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers om hen te ondersteunen bij allerhande activiteiten. Zo zijn ze binnen de 3 vestigingen (Vollezele, Denderwindeke, Halle) op zoek naar vervoers-, wandel-, zwem-, kook- en tuinvrijwilligers of naar vrijwilligers voor individuele activiteiten.

Voor de vestiging in Denderwindeke zoeken zij:

-          Vervoersvrijwilligers: bewoners ergens ophalen en/of afzetten naar hun activiteit mits vervoersvergoeding.

Voor meer info, neem contact op met Nele Vergalle via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054/31.70.21

 

Voor de vestiging in Vollezele zoeken zij:

-          Iemand die om de 2 weken op vrijdagnamiddag (+/- 2u) samen met een begeleider van De Okkernoot mee de zwerfvuilactie wil begeleiden. Samen op stap gaan om het zwerfvuil in de buurt op te rapen.

-          Iemand (evt. met een hond) om mee te wandelen (+/- 2u) met enkele bewoners en een begeleider van De Okkernoot.

-          Iemand die mee naar rusthuis De Zwaluw wil gaan om de 2 weken op vrijdagnamiddag (+/- 2u) met 2 van de bewoners. Zij draaien daar dan muziek voor de bewoners van het rusthuis en spelen er samen spelletjes.

-          Naaivrijwilligers om het naaiclubje te versterken (voor herstel- en verstelwerk van kledij).

-          Een vrijwilliger die met één van de bewoners die in een rolstoel zit in de tuin van De Okkernoot een wandeling wil maken.

-          Een vrijwilliger die met één van de bewoonsters tijdens de schoolvakantieperiodes leuke individuele activiteiten wil doen.

-          Vervoersvrijwilligers

Voor meer info, neem contact op met Sofie De Wit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054/56.74.53

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons