Ninove 10 Apr 2020 - 12u27
Clear Sky
8.89°C

“Een weekend zonder alcohol achter het stuur” met 17 overtredingen

15 januari 2018
“Een weekend zonder alcohol achter het stuur” met 17 overtredingen

#Ninove - Tijdens het afgelopen weekend van 12 tot 13 januari  hebben de verkeersploegen van lokale politie van Ninove een verkeersactie gehouden in het kader van alcohol en drugs in het verkeer en de WinterBOB campagne. “Een weekend zonder alcohol achter het stuur”, een geïntegreerde actie van de lokale en federale politie, de gewesten en het BIVV.

Vijf politieambtaneren onderwierpen 63 voertuigen aan een controle en konden volgende 17 overtredingen vaststellen op volgende locaties, Leopoldlaan, Halsesteenweg en de Aalstersesteenweg

- 4 personen reden onder invloed van alcohol waarbij 1 persoon zijn rijbewijs voor 15 dagen diende in te leveren.
- 1 persoon zijn rijbewijs werd ingehouden voor een periode van 6 uur en 1 persoon diende zijn rijbewijs 3 uur in te leveren.
- 1 bestuurder, die onder invloed was van alcohol, was tevens onder invloed van verdovende middelen (cannabis).
Deze persoon negeerde bovendien het bevel van een bevoegd wanneer deze hem aanmaande om te stoppen teneinde onderworpen te worden aan een controle.
- Een andere bestuurder was in overtreding met de voorwaarden van het voorlopig rijbewijs en was onder invloed van verdovende middelen (cannabis).
Deze persoon was tevens in het bezit van verdovende middelen.
- 5 personen waren geen drager van de veiligheidsgordel.
- 1 voertuig waarvan de technische keuring 10 maanden was vervallen.
- 2 processen-verbaal van waarschuwing werden uitgeschreven voor oa defecte dimlichten

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons