Ninove 04 Apr 2020 - 00u38
Scattered Clouds
6.81°C

Winnaar van Ninoofse marktactie 'Win een auto' Marcella Vercammen neemt auto in ontvangst

13 januari 2018

#Ninove - De dienst Lokale economie van de stad Ninove organiseerde een prijzen actie van zes maanden om hun wekelijkse dinsdagmarkt te promoten. De winnaar Marcella Vercammen mocht op vrijdagavond haar wagen in ontvangst gaan nemen bij de garage Keytsman in Aspelare.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons