Ninove 26 May 2020 - 17u39
Overcast Clouds
23.84°C

Eindejaarsperiode wordt afgesloten met kerstboomverbranding

10 januari 2018
Eindejaarsperiode wordt afgesloten met kerstboomverbranding

#Ninove - De leden van de vzw Rechteroever organiseren op 13 januari om 19.00 uur op het Dr. Hemmerijckxplein hun kerstboomverbranding. Een vijftal standjes van carnavalsverenigingen zullen iedereen vergasten in de sfeer van een ware kerstmarkt.Allemaal verschillende, speciaal voor jullie gekozen, drankjes en hapjes naar ieders meug maar wel allemaal in een gemoedelijke sfeer.

De organisatie wil er terug iets speciaal van maken. Hans, de Ninoofse Belleman, zal alles aan elkaar praten. De kerstbomen worden in brand gestoken door Prins Carnaval Prins Werneri en het volledige stadsbestuur. Dit om 19u30. Iedereen die zijn echte kerstboom kwijt wil mag deze op donderdagavond 11 januari komen deponeren op de brandstapel. Wel ZONDER versieringen!!!

Op het plein verwelkomen de Ninoofse Ijsberen jullie met een spektakel in een voor jullie geplaatst groot open lucht zwembad.Ook tijdens de avond is de reeds alom gekende snoepworp met talrijke prijzen die direct moeten worden afgehaald.Ook de winnaars van de eindjaar actie 2017, waar meer dan 1000 euro aan waardebonnen zal worden verdeeld, worden bekend gemaakt.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons