Ninove 03 Apr 2020 - 03u31
Broken Clouds
10.09°C

Oproep: verjaardagswensen voor Sandra

09 januari 2018
!! DEEL DIT VERDER VOOR SANDRA !!
 
#Ninove - Op 21 januari wordt Sandra Ghijsels 45 jaar. Sandra is een bewoner van WZC Zonnelied te Roosdaal en kreeg kort na haar geboorte zware epilepsie aanvallen, waardoor zij helaas op het niveau van een kleuter is gebleven.
Haar ouders doen een warme oproep om voor haar verjaardag zoveel mogelijk kaartjes te sturen. Dit zou Sandra heel gelukkig maken en geef nu toe, de warmste week is voorbij, maar dat wil nog niet zeggen dat we nu moeten stoppen met zorg dragen voor mensen die het moeilijk hebben. Wie zijn goed hart wil tonen en een kaartje met verjaardagswensen wil sturen kan dit doen naar volgend adres:
 
Sandra Ghijssels
Home Zonnelied/Mozaïek
Kloosterstraat 7
1761
 
of naar het adres van haar ouders:
Sandra Ghijssels
Vlierlaan 13
9400 Ninove
 
De ouders van Sandra en uiteraard Sandra zelf zouden je heel dankbaar zijn!
 
!! DEEL DIT VERDER VOOR SANDRA !!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons