Ninove 10 Apr 2020 - 19u03
Clear Sky
8.89°C

Openlucht nieuwjaarsreceptie lokt opnieuw veel volk

08 januari 2018

#Ninove - Op zondag 7 januari kon men toasten en kussen op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de stad Ninove, tussen 11 en 13 uur op de binnenkoer van het stadhuis die voor de gelegenheid opnieuw super gezellig was . Iedereen kreeg een hapje en een drankje, de Serveuses Bavares en The Big Lebandski hielden de bezoekers warm tijdens het gebeuren.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons