Ninove 31 Mar 2020 - 17u03
Clear Sky
2.06°C

Kalleballe opent grote carnavalswinkel op Graanmarkt

07 januari 2018
Kalleballe opent grote carnavalswinkel op Graanmarkt

Kranten- en carnavalswinkel Kalleballe opende zopas zijn nieuwe winkel op de Graanmarkt 57 te Ninove. De familie De Vits baat sinds de jaren '50 een kranten- en sigarettenwinkel uit aan de Koepoort gekend onder de naam Kalleballe, sinds 1976 zet Patrick samen met echtgenote Fabienne de zaak verder, ondertussen kunnen ze ook rekenen op de volgende generatie met dochter Charlotte, echtgenoot Sven en hun dochterje Yeni en ook dochter Julie en Steven steken een handje toe, de toekomst is dus verzekert. Sinds 1996 werd er kleinschalig gestart met de verhuur en verkoop van kostuums voor oa Sint en Piet en carnaval maar sindsdien breidde deze afdeling steeds uit tot een groter gebouw zich opdrong. De nieuwe winkel heeft een verkoopsoppervlakte van 800 vierkante meter waarmee dit de grootste carnavalswinkel in ruime regio geworden is. Men kan er terecht voor alles wat men kan bedenken om zich te verkleden en een feestje te bouwen. Naast honderden verschillende kostuums, confetti, hoeden, glitters, enz vindt je er ook een assortiment van maar liefst 244 verschillende damespruiken, verder is er ook kostuumverlichting te vinden, lichtgevende attributen en zoveel meer. Daarnaast kan men er ook kranten, weekbladen en de Lotto terugvinden. Op de locatie aan de Koepoort kan men nog terecht voor vuurwerk en foam. Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons