Ninove 08 Apr 2020 - 01u56
Few Clouds
20.67°C

Fietspunt Ninove met nieuwe openingsuren

05 januari 2018
Fietspunt Ninove met nieuwe openingsuren

#Ninove - Fietsers kunnen in het Fietspunt terecht voor kleine herstellingen volgens het 'thuiskomprincipe'. De medewerkers houden voorts toezicht op de fietsenstallingen en houden ze netjes. Vzw Groep INTRO baat het fietspunt uit en werkt in nauwe samenwerking met de stad verschillende activiteiten op het vlak van fietsdienstverlening.Fietsers kunnen in de Stationsstraat terecht bij Fietspunt Ninove voor kleine herstellingen aan hun tweewieler. Vanaf januari 2018 werken zij met nieuwe openingsuren. Het Fietspunt Ninove is geopend op maandag, woensdag en vrijdag telkens van 6.30 uur tot 10.30 uur en van 15 uur tot 18.30 uur.

Thuiskomprincipe?

Het fietspunt heeft als doel het fietsgebruik te stimuleren door een goede dienstverlening aan te bieden. Het voorthelpen van gestrande fietsers hoort daar uiteraard bij. Dat wil echter niet zeggen dat zomaar elke herstelling uitgevoerd wordt. Om een duidelijke afbakening te maken, werkt het fietspunt volgens het zogenaamde 'thuiskomprincipe'.

Het thuiskomprincipe bepaalt wie gebruik kan maken van de dienstverlening en welke herstellingen onder die dienstverlening vallen. De hersteldienst is een service om gestrande fietsers voort te helpen, zodat ze toch veilig en reglementair thuis kunnen komen met de fiets. Het gaat dus vooral om kleine herstellingen zoals het plakken van een band, het herstellen van een licht of ketting,... Voor grote herstellingen verwijzen de medewerkers van het fietspunt door naar de traditionele fietsenmaker.

Waar?

Het fietspunt vind je aan het station van Ninove, Stationsstraat 64, 0473 94 39 14, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons